Vahşice Öldürdüler

Vahşice Öldürdüler

Çivrilde yaşanan ve feci bir şekilde can veren köpeğe çarpma olayında kişilerin yakalanması için şikayetçi oldular. Köpeğe çarpıp kaçan kişiler aranıyor.

A+A-

Dün akşam saatlerinde Çivril'de yaşanan olayd İğdir rampası eski yol mevkiinde meydana geldi. Bir aracın köpeğe çarpıp sonrada hızla kaçtığı olay çivrilde ve hayvan severler tarafından büyük tepkiye yol açtı.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre içinde 2 kişinin olduğu iddia edilen araç sürücüsü tarafından , yol kenarında yatmakta olan köpeğin üzerine sürülerek araçla köpeğin ezildiği bildirildi. Üzerine hızla gelen araçtan kaçamayan  köpek aracın altında kaldı.Sürücü tarafından uzun bir mesafede aracın altında sürüklenen köpek, aracı durdurup altından çıkararak yol kenarına atıldı. Yaşanan olaya görgü şahitliği yapan ve tepki gösteren çevredeki vatandaşların müdahalesine sürücü karşı çıkınca, tepkilerin artmasının üzerine aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Cansız bir halde yerde yatan köpeğe müdahale etmek isteyen görgü şahitleri köpeğin can vermiş olduğunu gördüler. Bunun üzerine Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneğini arayan vatandaşlar durumu bildirip, polisede haber verdiler. Olay yerine gelen dernek başkanı Mine Orhan Polis Merkezine giderek yaşanan olayla ilgili şikayetçi oldu. BİMER aracılığı ile şikayetini yapan Mine Orhan bir cana kıyan ve vahşice bir olay sergileyen bu kişilerden şikayetçi olduklarını ve takibi bırakmayacaklarını ve bu kişilerin ceza almaları için tüm yolları deneyeceklerini söyledi. 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.