Vali ''Denizli Amatör Sporu İçin Yapılacak Her Çalışmada Varım''

Vali ''Denizli Amatör Sporu İçin Yapılacak Her Çalışmada Varım''

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi, ilk ziyaretini Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e gerçekleştirdi.

A+A-

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi, ilk ziyaretini Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e gerçekleştirdi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Vali Atik, yönetimin taleplerine olumlu yanıt verdi. BAL Ligi ilk hafta karşılaşmasında stadyumdaki yerini alacağını söyledi.

VALİ ATİK AMATÖRE AÇIK ÇEK VERDİ

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Ayşe Sarıkaya başkanlığındaki Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimini kabul ederek bir süre görüştü. Amatör spor için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden Vali Atik, Ayşe Sarıkaya’nın ilk kadın ASKF başkanı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti. Sporun gelişmenin birinci adımının amatör takımlar olduğu üzerinde duran Vali Atik, Denizli’deki kulüplerle ilgili bilgi aldıktan sonra “Benim üzerime düşen görev ne ise yapmaya hazırım. Bir dönem ben de amatör takımda yöneticilik yaptım. Bu işin ne kadar zor olduğunu en iyi bilen isimlerden biriyim. Denizli amatör sporu için yapılacak her çalışmada varım” dedi.

KULÜPLER ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette ilk olarak kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan ve kısa bir konuşma yapan Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, amatör spor camiasını bir adım öteye götürmek için hazırlanan projeleri anlattı ve destek istedi. Sarıkaya, “Spora karşı ilginizi ve sevginizi biliyoruz. Bizler amatör sporun daha iyi yerlere gelmesi için yola çıktık. Genel kurulda delegelerimiz bizlere inanarak ve güvenerek yetki verdiler. Sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz. Sizlerle amatör sporu el ele vererek çok iyi yerlere getireceğimize olan inancım tamdır. Kulüplerimiz adına verdiğiniz destek ve samimiyetiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

BAL DERBİSİNDE YERİNİ ALACAK

Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya’nın Bölgesel Amatör lig müsabakalarının da başlamasına sayılı günler kala Denizli derbisi şeklinde geçecek Bağbaşı Zeytinköyspor ve Serinhisarspor arasında oynanacak ilk hafta karşılaşmasına Vali Atik’i maça davet etmesi üzerine Vali Atik, “Amatör maçları seyretmesini severim. Karşılaşmaya geleceğim” yanıtını verdi. Başkan Sarıkaya da “Karşılaşmada sizleri görmek camiamıza güç verecektir” karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.