Vali, Denizlilerin Bayramını Kutladı

Vali, Denizlilerin Bayramını Kutladı

Vali, Denizlilerin Bayramını Kutladı

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan, İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasını dileyerek, Denizlililerin bayramını kutladı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Vali Karahan,“Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Bu günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız” dedi.

Hasan Karahan, “Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı “Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanların, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizi ziyaret edilerek hatırlanmaları, desteklenmeleri ve sevindirilmeleri büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına dileyen Vali Hasan Karahan, “Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Denizlili vatansever hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını dilerim” ifadelerini kullandı.            

                                                                                 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.