Vali Karahan: İncelemeler Sürüyor

Vali Karahan: İncelemeler Sürüyor

Denizli Tugay Komutanlığında görevli 62 askerin gıda zehirlenmesi şüphesi ile tedavi altına alınmasından sonra, Vali Hasan Karahan askerlere ziyarette bulundu.

A+A-

Vali Hasan Karahan Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan askerlere hastanede ziyarette bulundu. Bu arada  Daha evvel 57 olarak açıklanmış olan zehirlenen asker sayısının 62 olduğu ifade edildi.

Vali Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk ile İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden askerlerin sağlık durumu ile alakalı bilgiler aldı.

Araştırmalar Sürüyor

Karahan, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, hastanelerde 26 askerin tedavisinin sürdüğünü dile getirerek, 62 askerin bu tür şikayetler ile başvurduğunu, şu anda hayati tehlikesi olan askerin olmadığını, zehirlenmenin gıda ve sudan olabileceği ve araştırıldığı, dışarıda yemek yiyenlerin de olduğunu, dolayısıyla hepsinin değerlendirildiğini, şu anda adli yönde bir inceleme yapıldığını ve idari boyutları kendilerinin incelediğini dile getirdi.

Kendileri  için sevindirici olanın hiçbir askerin hayati tehlikesinin olmaması olduğunu belirten Vali Karahan, çoğunun serum takviyesi ile ayaklandığını ve taburcu edildiğini, değerlendirmelerin sürdüğünü, içilen ve yenilen yiyeceklerin numunelerinin alındığı, hepsinin değerlendirileceğini sözleri ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.