Vali Karahan Honaz Tünelini İnceledi

Vali Karahan Honaz Tünelini İnceledi

Vali Karahan Honaz Tünelini İnceledi

A+A-

Vali Hasan Karahan, Denizli’yi İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerine bağlayacak olan Çevre Yolu üzerindeki Honaz Tünellerinde incelemelerde bulundu.

Vali Karahan ilk olarak şantiye binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Vali Karahan’a çalışmalar hakkında haritalar üzerinde slayt eşliğinde bilgi verdi. Uraloğlu, sol tüpte 1540 metre, sağ tüpte ise 1439 metre olmak üzere toplamda 2980 metre ilerleme sağladıklarını kaydetti. Toplantıda ayrıca; Honaz Kaymakam Vekili Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 27. Şube Şefi M. Sait Arıduman, yüklenici firma temsilcileri de hazır bulundu.

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Vali Hasan Karahan tünel içinde incelemelerde bulundu. Burada Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’ndan tünellerde yapılan çalışmaların teknik boyutları hakkında bilgiler aldı.

Denizli’yi İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerine bağlayacak olan Çevre Yolu ve Honaz Tünellerinin, bu illere seyahat yapan sürücüler için büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çeken Vali Karahan, ulaşımın güvenli ve sağlıklı gerçekleştirilebilmesi adına çok önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.