Vali Karahan’dan Fedakar Polislerimize Mesaj

Vali Karahan’dan Fedakar Polislerimize Mesaj

Denizli Valisi Hasan Karahan Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü ile alakalı bir kutlama mesajı paylaştı.

A+A-

Vali Karahan mesajında şu ifadelere yer verdi:

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Fedakar Çalışmalar

Dünyanın en zor coğrafyasında, oldukça meşakkatli ve geniş bir sorumluluk sahasında görev alan Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştirerek, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

Ülkemiz ve insanlık zor bir dönemden geçmektedir. Bu dönemde Polis Teşkilatımız ve diğer kamu görevlilerimiz COVID-19 salgınında tedbirler kapsamında  bizler için canla başla görevlerini yerine getirmeye çalışmaktadır. Bizler de vatandaşlar olarak, dışarıda çalışan polislerimize destek olmalı ve toplumumuz için alınan önlemlere titizlikle uymalıyız.

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen Kahraman Polislerimize bir kez daha Allah' tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.