Vali'den İlk Ziyaret Çivril'e

Vali'den İlk Ziyaret Çivril'e

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, ilk ilçe ziyaretini Çivril’e yaptı

A+A-

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile İlimize atanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, vatandaşlarla tanışma ve inceleme ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Çivril ilçesine yaptı. Burada Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Altıparmak, vatandaşlarla bir araya geldi, muhtarların sorunlarını dinledi.

 Beraberinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ragıp Çelik,  Karayolları 27. Şube Şefi M. Sait Arıduman, DSİ 212. Şube Müdürü Muhittin Püskül, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Aydın, Çivril ilçesine giden Vali, burada Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Gürcan Güven, diğer ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İlk olarak Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, burada ilçe hakkında brifing aldı. İlçenin genel sorunları hakkında da bilgiler alan Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, sorunların giderilmesi için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

Çivril eski Hükümet Konağını gezdikten sonra İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonuna geçen Vali ve beraberindeki heyet burada ilçe sorunlarının çözümü ile ilgili olarak Daire Müdürleri ile İlçedeki Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerini bir araya getirdi. Toplantıda ilçenin sorunların tespiti ve çözümü ile talepler hakkında Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinden bilgiler alan Vali, ilgili daire müdürlerine sorunların çözümü için talimat verdi. Burada katılımcılara seslenen Vali Dr. Ahmet Altıparmak şunları söyledi;

“İldeki yetkililer ile ilçedeki yetkililer ve muhtarlarımızın bir araya getirerek sorunların tespiti ve bunların hızla çözümü için buradayız. Burada asıl olan bizim Denizli’ye yeni gelmemiz vesilesiyle ilçeyi ve sizleri hem tanımak, hem yerinde teşhis etmek hem de tespitlerde bulunarak sorunlara çözüm üretmeye yönelik, ilçenin sorunlarını brifing alarak duymaktan ziyade bizzat sizden öğrenmek istememizdir. Neler yapacağımızla ilgili cevap verebilecek arkadaşlarımızla birlikte gelerek, birlikte tartışalım, birlikte resmi ortaya çıkartalım istedik. Tabi ki, Bakanlıklarımızın, ilgili Genel Müdürlüklerimizin ve Belediyelerimizin bütçelerinden Çivrilimizin hak ettiği ölçüde faydalanmasında bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Denizlimiz ve Çivrilimiz bu manada çok şanslı. Sayın Bakanımızın Ankara’da Denizli’nin ağzı ve dili olması, sesimizin oralarda da duyurulması açısından büyük bir kazanım. Çivril’i 25 yıl öncesinde gördüğümde yine bu zenginlikler vardı ve şimdi ise sulamanın da eklenmesiyle bu zenginlik hat safhaya ulaşmış görünüyor. Milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızın çalışma heyecanları, gayretleri de bunlara eklendiğinde Denizlimizin ne kadar şanslı bir İl olduğunu görmüş oluyoruz. Bizde yeni atanmış biri olarak elimizden gelen gayreti göstererek, gecemizi gündüzümüze katarak, mesai mefhumu tanımadan, bütün arkadaşlarımızı da aynı şekilde o ruhla çalışmaya yönlendirerek, şevk kazandırarak birlikte çalışacağız. Bu çerçevede sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve basın mensupları bizim adeta gözümüz kulağımız olacak.”

Vali Dr. Ahmet Altıparmak son olarak Çivril Belediyesini ziyaret etti. Belediye girişinde Başkan Gürcan Güven ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Altıparmak, Başkan Güven’in makamına geçti. Burada belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali, ayrıca sorunları da dinledi.

 Vali Altıparmak, belediye ziyareti sonrası 13 yaşındaki 7. Sınıf öğrencisi Davut Bahçıvanoğlu ile bir süre sohbet etti. Sohbetin sonunda öğrenciye kitap hediye eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Davut Bahçıvanoğlu’nun davetini de kırmayarak esnaf olan babasının dükkanını ziyaret etti.

Daha sonra Çivrilli Şehidimiz Piyade Er Ömer Kağan Kandemir’in babası Ergun Kandemir’i işyerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Bir süre şehit babası ile görüşen Vali, ailenin bir sıkıntısının olup olmadığını sordu. Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra ilçeden ayrılarak Baklan’a hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.