Vali'den Yaralı Polislere Ziyaret

Vali'den Yaralı Polislere Ziyaret

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bugün sabah saatlerinde; içerisinde Polis Memurlarının da bulunduğu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ait araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan Polis Memurlar

A+A-

Bugün saat: 06.20 sıralarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurlarının göreve gittiği esnada, Çevik Kuvvet aracı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ait araç Uğur Mumcu Caddesi üzerinde çarpıştı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 8 Polis Memuru ve diğer araç içerisindeki 2 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrası Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yaralıların tedavi gördüğü hastaneye giderek yetkililerden sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Altıparmak, bir süre yaralı polislerle görüşerek kaza hakkında bilgi aldı.

Kazada yaralanan 7 Polis Memurunun tedavilerinin tamamlanarak taburcu edildiği, bir Polis Memurunun ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.