Valilikten Dolandırıcılık Uyarısı

Valilikten Dolandırıcılık Uyarısı

Denizli Valiliğinden yapılan açıklama ile son zamanlarda meydana gelen dolandırıcılık olayları ile alakalı vatandaşlar uyarıldı.

A+A-

Yapılan açıklamada son dönemlerde kötü niyetli kişilerce Denizli Valisi, Vali Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü’nün isimleri kullanılarak; iş adamları ve hayırsever vatandaşların ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, sağlık, okul gezileri vb. bahaneler ile Valilik adına bağış veya yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunup dolandırıcılık teşebbüslerinin artarak devam ettiğinin tespit edildiği belirtildi.

Hemen İhbar Edin 

Denizli Valiliği’nin ya da herhangi bir kamu kurumunun vatandaşlar, işadamları ve esnaftan; telefon veya diğer iletişim yolları ile herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebinin veya yönteminin bulunmadığını vurgulanan açıklamada, Valiliğin ya da herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin ismini kullanıp telefon vb. yöntemlerle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir biçimde itibar edilmemesi, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durum ile karşılaşan vatandaşların evvela Valilik Özel Kalem Müdürlüğü ile görüşüp durumu bildirmeleri (0258-265-18-82),  112 Numaralı telefonu arayıp Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulunulmasının önemle rica olunduğunu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.