Vatan adayları sahada

Vatan adayları sahada

Denizli’de ilk seçim bürosunu açan Vatan Partisi çalışmalarına devam ediyor. Vatan Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Cüneyt Doğan partililerle birlikte Kınıklı Yunus Emre ve Yenişehir pazarlarını ziyaret etti.

A+A-

Ekonominin geldiği durumdan yakınan ve meclisteki partilerin buna çözüm getiremediğini dile getiren pazar esnafına Vatan Partisi Milletvekili Adayları çözümlerini anlattı. Vatan Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Güleç; “Bizim politikamızın temelinde insan var, emeğimiz ve vatanımız var, Vatan Partisi’nin meclise girmesi üreticinin, işçinin, alın teri dökenin meclise girmesi demektir” sözleriyle seçmenden oy istedi.

 

PAZARLARA BEREKET, ÇARŞILARA ZENGİNLİK

Diğer partilerin ekonomi vaatlerini de değerlendiren Güleç; “AKP iktidarında giderek büyüyen borç batağı ülkemizi sıcak para dilenir hale getirdi. Dışa bağımlı, üretimden kopuk ekonomik çıkmaza ise somut çözümü olan hiçbir parti yok. Faize, ranta, saraylara, dolar ve borsa vurgununa giden kaynakları üretime çevirmeden söylenen vaatler kandırmacadan başka birşey değildir.

Biz ülkemizin kaynaklarını üretim için seferber edeceğiz. Tarıma ve sanayiye destek sağlayacağız. Sanayi ve tarım üreticimizi gümrüklerle koruyacağız. Ülkemizde üretebildiğimiz malları dışarıdan almayacağız, yerli üretimi geliştireceğiz.Üreten, bağımsız Türkiye’de pazarlara bereket, çarşılara zenginlk gelecek” dedi.

ÖNCE VATAN

Vatan Partisi’ni ilgiyle karşılayan Pazar esnafı ekonominin yanı sıra ülke bütünlüğünden duyduğu kaygıyı dile getirdi, PKK’ya ve onu çözüm süreciyle besleyip büyüten AKP’ye tepk gösterdi. Bir esnafın; “Vatanımız olmazsa hiç birşeyimiz olmaz. Yürüttüğünüz mücadelede yanınızdayız, önce vatan” sözleri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.