Vatan Partisi Adayları Çalışıyor

Vatan Partisi Adayları Çalışıyor

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ve Pamukkale Belediye Başkan adayı Av. Müzeyyen Susar seçim çalışmalarına devam  ediyorlar.

A+A-

Vatan Partisi 331 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mustafa Güleç Sarayköy’e giderken, Müzeyyen Susar Semt pazarlarını ve kahvehaneleri ziyaret etti.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç yeniden Sarayköy halkı ile buluştu. Tüm ilçeleri bir kez, bazılarını birden fazla dolaşan Güleç Sarayköy’e bir kez daha geldi. Duacalı, Beylerbeyi, Sığma, Uyanık, Caber, Ada, Ahmetli ve Tosunlar mahallelerinize dolaştı halkımız sevinçle karşıladı.

Sarayköy halkı Güleç’i bir kez daha karşısında görünce enerjisine hayran oldu ve “Güleç Başkan her sorunu çözer” dedi. Vatan Partisi adayı Mustafa Güleç de enerjisini halk sevgisinden, Atatürk’ten, Cumhuriyete bağlılığından aldığını belirterek Vatan Partisinin de aynı ruhla çok işi başardığını söyledi.

YAPTIK, YAPARIZ!

Güleç, Vatan Partisi olarak TSK’ye, yurtseverlere ve Vatan Partisine kurulan Ergenekon kumpasını bozduk. Ermeni Soykırımı yalanını yerle bir ettik. Bölücü açılımı bitirdik. 15 Temmuz Amerikancı Fetö Darbesini bastırılmasında tarihi bir görev yaptık. Tüm televizyonlar bangır bangır Darbe bildirisi okurken Vatan Partisi bunun bir Amerikancı Fetö kalkışmasını olduğunu Ulusal Kanal aracılığıyla tüm ülkeye duyurduk. Genel Başkanımız Rusya ve Suriye ile sorunların çözülmesi konusunda birçok ziyaret yaptı ve sorun çözüldü. Şimdi sıra Denizli’nin sorunlarının çözülmesinde. 1 Nisan günü yetkiyi aldığımızda bu sorunları da çözeriz dedi.

KÜTÜPHANE SAYISI KAHVEHANE SAYISINDAN ÇOK OLACAK!

Vatan Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı Av. Müzeyyen Susar seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Semt pazarlarını ve kahvehaneleri ziyaret eden Susar seçildiğinde yapacaklarını anlattı, destek istedi.

OKUYAN PAMUKKALE!

Susar, kütüphane sayısı çoğaltılacak. PAÜ’de son verilere göre 93 bin basılı kitabı var. 54 bine yakın öğrencisi olan bir üniversite için yetersiz. Denizli’deki kütüphanelerde ise toplam kitap sayısı 292 bin civarında. Bu sayılar hem bir üniversite ve kültür kenti olan Pamukkale’ye hem de Denizli’ye yakışmamaktadır. Nüfusu bir milyonu aşan bir büyükşehirde bu sayı neden en az bir milyon olmasın. Hedefimiz, her mahalleye bir kütüphane, her insana bir kitap. 24 saat açık kütüphanelerin çoğalması yaygınlaşması için çalışacağız. Mahallelerimizde kütüphane sayısı kahvehane sayısından az olmamalı dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.