Vatan Partisi Adayları Hiç Durmuyor

Vatan Partisi Adayları Hiç Durmuyor

Vatan Partisi’nin 31 Mart yerel seçim adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

A+A-

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile birlikte  İstiklal Caddesi boyunca esnafları tek tek ziyaret ettiler. Esnafın derdini dinledi, çözüm önerilerini anlattı, destek istedi. Esnaflar da Güleç’e destek sözü verdi.

ÜRETİM OLMAZSA İŞ YAPAMAYIZ!

Mustafa Güleç’le sohbet eden esnaflar üretim olmazsa iş yapamayacaklarını belirterek yanlış ekonomik uygulamalardan yakındılar. Güleç de çözümün Vatan Partisinin üretim ekonomisi programında olduğunu söyleyerek, esnaf arkadaşlar doğru söylüyor. Bu böyle gitmez. Çözümü ithalatta bulan anlayış yanlıştır. Çözüm üretimdedir. Soğanı, patatesi, buğdayı, hatta samanı ithal eden ülke kalkınır mı? Ne hallere düştük. Kalkınmanın yolu üretimden geçer. Biz Vatan Partisinin Halk Belediyesi olarak herkesi üretime teşvik edeceğiz. Belediye ve Mülki idare öncülüğünde kooperatifleşmeyi sağlayarak hem üretimi artıracağız hem de pazarlama sorununu çözeceğiz dedi.

YATIRIM GÜVEN İSTER!

Esnafların parası olan yurttaşların üretime dönük yatırımlar ve girişimler yapmak yerine parasını yastık altında ya da bankalarda tuttuğunu belirtmesi üzerine Güleç, uygun bir durum olmasa da halkın geleceğine güven sorunu yaşadığını, AKP iktidarına güvenmediğini, iktidarın tüm kamu yatırımlarını yok ettiğini, Cumhuriyetin yarattığı tüm KİT’leri özelleştirdiğini, böylelikle halkın ekonomik faaliyet içinde olmasını engellediğini belirterek Vatan Partisinin kamucu-halkçı- devletçi ekonomik anlayışının halka bu güveni vereceğini ve halkın ekonomik faaliyete katılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.