Vatan Partisi Güney Ve Babadağ'da

Vatan Partisi Güney Ve Babadağ'da

Vatan Partisi ekipleri Denizli'nin dört bir yanında halkla buluşmaya devam ediyor

A+A-

Vatan Partisi ekipleri Denizli'nin dört bir yanında halkla buluşmaya devam ediyor. Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik, Denizli'nin Güney ve Babadağ ilçelerinde pazar, kahve ve esnaf ziyaretleri yaptı, halkın sıkıntılarını dinledi.

Denizli tarımının önemli bir ayağı olan tütün ve üzümde önemli yere sahip Güney'de yurttaşlar tarım politikalarından yana dertli olduklarını anlattılar.

VATAN PARTİSİ'NİN OLDUĞU MECLİSTE HALK İÇİN KARAR ALINIR

Denizli Eski Milletvekili ve Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan; "Biz dün de bugün de vatanımız ve halkımız için mücadele ediyoruz. Çizgimiz hep Atatürk'ün çizgisi oldu. Önceden ayrı yerlerdeydik şimdi Vatan'da birleştik. Bizim olduğumuz mecliste halkın yararına kararlar alınır. Ben 1995-1999 döneminde dördüncü kez Denizli milletvekilliği yaptığımda Denizli için dört tane organize sanayi sitesi kurulması kararını aldık biri de Güney'de olacaktı. Şimdi burada fabrikalar tütüyor olacaktı, genlerimiz kendi memleketinde çalışacaktı.Bizden sonra aldığımız kararları uygulamadıkları gibi bizim zamanımızda açılan tütün ve anason fabrikalarının arsalarını sattılar. Bu durumu değiştirmemiz, üreten Türkiye'yi kurmamız için Vatan Partisi'nin mecliste olması lazım."

Güney'de pazar ziyareti sırasında bir pazar esnafın; "AKP buraya gelmesin, ne ellerini sıkarız ne de oy veririz. Onlar saraylarda yaşarken biz ayın sonunu getirme derdindeyiz. Gençlerimiz işsiz, cumhurbaşkanı bir de elinde Kur-an'ı Kerim'le kürsüye çıkıp oy istiyor. AKP'ye günahımızı bile vermeyiz." sözleri dikkat çekti.

Güney'de pazar ziyaretinin yanı sıra esnaf ve kahve ziyaretleri de yapan Korkmazcan Vatan Partisi'nin yaptıklarını vurgu yaparak yurttaşlardan oy istedi. Korkmazcan; "Maalesef muhalefet AKP'ye benzeyerek, Amerika'dan bir rol kapabilir miyim hesapları yapar hale geldi. Halbuki bu ülkede iktidar formülü emperyalizme karşı tavır almaktır, biz Cumhuriyet'imizi böyle kurduk. Vatan Partisi daha meclise girmeden 'Sözde Soykırım Yalanı'nı Rauf Denktaşlar ile kol kola bitirdi. CHP'nin bazı üst düzey yöneticileri HDP'nin meclise girmesinden mutlu olacaklarını söylüyor, Atatürkçü CHP seçmeni Vatan Partisi'nin mi meclise girmesini ister yoksa HDP'nin mi? Eğer 8 Haziran'da Vatan Partisi mecliste olursa ancak AKP'nin karşısında bir iktidar alternatifi oluşur.

BABADAĞ MODA GÜNLERİ BAŞLATACAĞIZ

Denizli'nin dokuması ile ünlü ilçesi Babadağ'da kahve ve esnaf ziyaretleri yapan Hasan Korkmazcan Babadağ halkına umut oldu.Korkmazcan'ın; "Dokuma atölyeleri, fabrikaları kapanan Babadağ'da gençler iş bulmak için başka yerlere göç ediyor, dokumasıyla doğal su kaynakları ve güzellikleriyle Babadağ Denizli'nin gözde ilçelerinden biri olmalıydı. Vatan Partisi olarak Babadağlılar'a söz veriyoruz, 'Babadağ Moda Günleri'ni başlatacağız. Dokumamızı canlandıracağız, çocuklarınız, torunlarınız burada büyüyecek." sözleri Babadağlılar'ın yüzünü güldürdü.

Babadağ ziyareti sırasında Korkmazcan ile görüşen Babadağ E. Belediye Başkanı Mehmet Saim Sakallı; " Benim belediye başkanı olduğum dönemde biz farklı partilerdeydik, ben muhalefet partisinin belediye başkanıydım, Hasan Korkmazcan o dönem Denizli milletvekili olarak siyasi partilerimize bakmadan Denizli'nin yararına olacak her konuda bizlere büyük destek verdi" dedi ve Vatan Partisi'ne başarılar diledi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.