Vatan Partisi İşçilerle Buluştu

Vatan Partisi İşçilerle Buluştu

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan işçilerin yoğun olarak yaşadığı Sevindik, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar semtlerinde emekçilerle buluştu.

A+A-

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik, Hüseyin Mercan işçilerin yoğun olarak yaşadığı Sevindik, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar semtlerinde emekçilerle buluştu. Kahve ve esnaf ile Dokuzkavaklar-Karşıyaka Minibüs Durağı’nı ziyaret eden adaylar partilerinin emek politikalarını anlattılar.

Kahve ziyaretleri sırasında her vatandaşla birebir görüşüp sorularını yanıtlayan adaylar  birçok işçiye Vatan Partisi rozeti taktı.

VATAN PARTİSİ LİSTELERİNDE EMEK ve NAMUS VAR

Bir metal işçisinin Vatan Partisi’nin diğer partilerden farkı nedir sorusu üzerine milletvekili adayı Hasan Korkmazcan’ın; “Ülkemiz karma ekonomiyi, üretimi terk ettiğinden beri borçlanıyor, Cumhuriyet sayesinde kazandığımız ne varsa sattık. Sizler özel şirketlerde güvencesiz çalışmak zorunda kaldınız. Bu duruma ise ne iktidarın ne muhalefetin çözümü var. Bu iktidar zaten Türkiye üretemesin , dışa bağımlı olsun diye getirilmedi mi? Muhalefet ise Kemal Dervişler ile ekonomi yöneteceğini söylüyor. Vatan Partisi olarak daha şimdiden birçok çalışma yaptık. Bölge ülkeleriyle Batı Asya Platformu’nu kurduk. Soykırım yalanlarını, içinde Türk kavramı olmayan anayasa planlarını çöpe attık. Meclise girdiğimiz anda da o saraylarda bir işçinin maaşı kadar tutan bardaklardan su içilmeyecek. Bunun güvencesi milletvekili aday listelerimizdir. Soma'da göçüğün altından çıkıp gelen Sefa Köken İzmir adayımız, Amerikan askerinin başına çuval geçiren gençler Vatan Partisi adaylarımız. Bizim listelerimizde emek ve namus var” açıklamaları büyük destek gördü.

Dokuzkavaklar-Karşıyaka minibüs durağında şoförlerle görüşen adaylar minibüs şoförlerinin sorunlarını dinledi.

VATAN PARTİSİ ADAYLARINA TÜRKÜLÜ KARŞILAMA

Karşıyaka meydan kahvesi ziyareti sırasında kahvede bulunan klarnetçi Vatan Partisi Çanakkale Türküsü ile karşıladı.

Samimi görüntülerin oluştuğu ziyaretler sırasında Vatan Partisi adayları HDP'nin meclise sokulması ve AKP-HDP koalisyonu planlarına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.  Bölünme sürecine karşı Vatan Partisi'nin çözümlerini soran yurttaşlara Vatan Partisi milletvekili adayı Hüseyin Mercan; " AKP’nin PKK’yı silahsızlaştıracağız diye başlattığı açılım, terör örgütünün büyümesine hizmet etti. Bölücü terörü etkisiz hale getirmek için devletin yaptırım gücünü hukuk devleti kuralları içinde kararlı olarak uygulayacağız. Birlik ve barış isteyen Kürt kökenli yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Suriye, Irak ve İran ile işbirliği yaparak bölücü ve yobaz terörüne son vereceğiz. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz" sözleriyle yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.