Vatan Partisi'nden Denizli Barosuna Ziyaret

Vatan Partisi'nden Denizli Barosuna Ziyaret

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Denizli Barosunu ziyaret etti.

A+A-

Beraberinde Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ve Büyükşehir Başkan Başdanışmanı aynı zamanda Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayı Ali Korkmazcan ile Baro Başkanlığında gerçekleşen görüşmede görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Baro Başkanı Müjdat İlhan, Sayın Güleç sizi çok uzun süredir tanıyorum. Doğru bildiğiniz yolda hiç taviz vermeden mücadele ettiniz. Hiçbir zaman makam, mevki için yarışın içinde olmadınız. Ergenekon ve Balyoz kumpasları sırasında Silivri yollarındaki mücadeleniz unutulmaz dedi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ise Vatan Partisinin kumpas davalarına karşı büyük mücadele verdiğini, Denizli Barosunun ve Denizlili birçok avukatın o dönem bu mücadeleye katıldığını belirterek İlhan’a teşekkür etti. Güleç, şu an Türkiye yeni bir krizin içinde yaşıyor. Kentimiz de aynı krizi daha derinden yaşıyor. Bu sorunlar ancak Mustafa Kemal’in temeli üretime dayanan kamucu karma ekonomik modeli ile aşılır. Bu da Atatürkçü bir başkan gerektirir. Ben de bu özellikleri taşıyorum. Denizli halkından Atatürkçü, yurtsever adayı desteklemelerini istiyorum dedi.

ÇEVRE SORUNLARINDA ORTAK MÜCADELE!

Güleç, Sarayköy Tekke Hamamlar bölgesinde yaşanan jeotermal sorunlarına karşı Denizli Barosu ve Aydın Barosunun mücadelesini bildiğini, buna karşı Sayın Korkmazcan’la çözüm paketleri hazırladıklarını ve Baro ile ortak mücadele etmek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.