Vatandan Asla Vazgeçmeyiz

Vatandan Asla Vazgeçmeyiz

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, millet ve vatan uğruna sevdikleri ile canını feda eden kahramanların Gaziler Günü'nü tebrik etti.

A+A-

Kutlama mesajında Başkan Erdoğan, onlar, başlarının tacı; milletin yazdığı eşsiz destanların mimarı olduğunu, haklarının ödenmeyeceğini, kahramanlıklarını sığdırabilecekleri zaman ve mekanın da olmayacağını dile getirdi.

Vefa Borcumuz Var

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile yazılı bir mesaj paylaştı. Başkan Erdoğan, mesajında, Millet uğruna kanını akıtarak, canını verdiği topraklara, ayyıldızlı albayrağı dikerek 'Vatandır!' yazanlara vefa borçlarının olduğunu, vatandan asla vazgeçmeyeceklerini! Onların kahramanlıkları ile kurup büyüttükleri ülkeyi, kendilerinin çok çalışıp, daha fazla üretip ve her güzel fikri girişime ve katma değere dönüştürüp, geliştirerek yarınlara taşımak zorunda olduklarını, gerekirse de, tıpkı en son 15 Temmuz'da olduğu gibi tereddütsüz yine kanlarını ve canlarını feda ederek de olsa devleti de milleti de kimsenin keyfine ve eline bırakmayacaklarını; ilelebet her türlü kötülükten koruyacaklarını! Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM'nin gazilik ünvanı verilişinin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzre Milli Mücadele'de bulunan silah arkadaşlarına, şehitlere ve aramızdan ayrılan gazilere rahmet dilediğini, vatanı uğruna canını hiçe sayanları, şükranla andıklarını, Dünyanın 4 bir yanında bayrağı gururla taşıyan, barışın teminatı olan kahraman TSK mensuplarıyla aileleri için de sağlık, afiyet ve güzel günler temenni ettiklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.