Vatandaşa Büyükşehir'den Destek

Vatandaşa Büyükşehir'den Destek

2018’de su ücretlerinde herhangi bir artış yapmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019’da da su ücretlerinde artışa gidilmeyeceği müjdesini verdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Toplantısında Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesinin 855 milyon 115 Bin TL, Büyükşehir DESKİ’nin bütçesininse 440 milyon olmak üzere toplam 1 milyar 295 milyon 115 bin TL olarak tespir edildi.

 

Başkan Osman Zolan'dan zam yok müjdesi

 

Başkan Zolan, toplantıda 2019 senesi ücret ve tarife listeleri ile alakalı Denizli halkına müjde verdi. Vatandaşların ev ekonomilerine katkı sağlamak 2018’de su ücretlerinde artış yapmadıklarını, 2019’da da aynı şekilde vatandaşların bütçelerine katkı sağlamak ve enflasyonla mücadele çerçevesinde su ücretlerinde değişikliğe gidilmeyeceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, su ücretleriyle beraber tüm ücret tarifelerinde de bir artışa gidilmeyeceğini ifade etti. Enflasyon ile mücadele çerçevesinde bu kararı aldıklarını belirten Başkan Osman Zolan, 2017’de 2018’in bütçesini yaparken ücret tarifelerinde herhangi bir artışın öngörüldüğünü, bugün de maliyet anlamında artışların olmasına rağmen 2019’nin ücret tarifesinde herhangi bir artış yapmadıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.