Vatandaşar Tek Tek Alınıyor

Vatandaşar Tek Tek Alınıyor

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Türkçüer, hastanenin Korona virüse yönelik bütün önlemleri aldığını ifade etti.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

Türkçüer yapmış olduğu açıklamada, Korona Virüs nedeniyle hastane polikliniklerine tek girişten alınan hastaların ateşinin ölçüldüğünü ifade etti.

UMKE ve AFAD tarafından verilen çadır ve konteynerlerin acil servis önünde kurulduğunu ve içlerinin tam teçhizat ile donatıldığı bildiren Türkçüer, açıklamasında, "Bu çadırlarda hastalar hem kovid-19 enfeksiyonu olasılığı açısından değerlendirilmekte, hem de olası vakaların tetkik ve tedavi aşamaları buralarda başlamaktadır. Böylelikle hastanede halihazırda yatmakta olan hastaların ve çalışanların güvenliğini de sağlamak amaçlanmaktadır. Durumu daha acil olan hastalar için ise acil servis içerisinde ayrı bir solunum acili alanı hizmet vermektedir. Hastanede tüm hekimlere pandemi eğitimi verilmiş olup, ayrıca hekimlerin bu topyekün mücadelede görevlendirmeleri de yapılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Teşekkür Etti 

Türkçüer, PAÜ Hastanesine maske, dezenfektan, tulum, temizlik ürünleri, kişisel ihtiyaç malzemeleri, koruyucu ekipman ve solunum cihazı bağışında bulunan kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever iş adamları ve odalara teşekkür ettiğini kaydetti.

PAÜ Enfeksiyon Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba Sarı ise hastanede gereken önlemlerin alınmaya devam ettiğini belirterek, "Şüpheli hastaların hastaneye girmeden önce kurulan çadır ve konteynerde ilk tetkiklerini yapıyoruz. Hastalar hastane içerisine girmeden ilgili bölümlere sevkini sağlıyoruz. Polikliniklerin girişinde hastaların ateşleri ölçülüyor. Tanı sorgulaması yapılıyor. Şüpheli görülenler acil servise yönlendiriliyor. Bu şekilde hastaneye girişlerini güvenli olarak sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.