''Vatandaşımız İçin Çare Üretiyoruz''

''Vatandaşımız İçin Çare Üretiyoruz''

''Vatandaşımız İçin Çare Üretiyoruz''

A+A-

Çameli Kaymakamı Semih Cembekli ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Mahalle toplantıları yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle Toplantılarına eşlik eden Kaymakam Semih Cembekli, karar mekanizmasına her kesimden vatandaşlarımızı da dâhil ederek, onlar için hizmet ve çareler üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Çameli’yi birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Çameli’lerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz" dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek haftada bir gün değil hergün vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Vatandaşlar ise, İlçe Kaymakamı Semih Cembekli ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.

Mahalle toplantılarına mahalle muhtarları ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.