Vatandaşların Yaptığı Hamle Faciayı Önledi

Vatandaşların Yaptığı Hamle Faciayı Önledi

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde bir evde meydana gelen yangında dumandan etkilenen annenin ve 4 çocuğunun, tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Merkezefendi Mahallesi'nde 3 katlı evin orta katında henüz tespit edilemeyen bir neden ile çıkan yangında dumandan etkilenen anne Ümmü A. ile çocukları Ecrin (7), Ertuğrul (4) ve ikizler Esma ile Hüsna A'nın Denizli Devlet Hastanesindeki tedavileri tamamlandı.

Balkondan Tırmanıp Kurtardılar

Evde oturan Osman Akpınar'ın babası Molla Akpınar, gazetecilere açıklamasında torunları ve gelininin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Can kaybı yaşanmadığı için şükrediyoruz. Gelinimin kollarında küçük yanıklar var. Çevreden yetişen vatandaşlar balkondan tırmanıp çocukları kurtarmış. İtfaiye ekiplerine ve çocukları kurtaranlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

Merkezefendi Mahallesi'nde üç katlı evin orta katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmış, evde bulunan anne Ümmü A, sokağa çıkarak çevredekilerden yardım isterken, vatandaşlar da demir korkuluklardan ikinci katın balkonuna çıkarak mahsur kalan çocuklar Ecrin (7), Ertuğrul (4) ve ikizler Esma ile Hüsna'yı (2) kurtarmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.