Veli Çıtışlı: Ümidim Arttı

Veli Çıtışlı: Ümidim Arttı

İyi Parti GİK Üyesi Veli Çıtışlı, Denizli’deki çalışmalarından sonra İzmir Bölgesine geçti.

A+A-

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Veli Çıtışlı, Denizli ilinde yapmış olduğu çalışmaların ardından geçtiğimiz günlerde İzmir bölgesine gidip Genel Başkan yardımcısı Musavvat Devrişoğlu’nun seçim çalışmalarını desteklemek amacıyla Selçuk ilçesine gitti. Veli Çıtışlı, Türk Milletinin İyi Parti’ye derinden “dib dalga gibi” tevüccüh göstermeye başladığını  ifade etti.


İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Veli Çıtışlı, ildeki saha çalışmalarından başka Ege Bölgesinde de seçim çalışmaları yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde Tavas bölgesinde Denizli milletvekili adaylarıyla beraber çalışma yürüten Veli Çıtışlı, daha sonra İzmir milletvekili adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Devrişoğlu ile beraber İzmir ilinin Selçuk ilçesinde seçim çalışmalarına katılımda bulundu.

TBMM’de Çoğunluk Alınacak

Ege bölgesinde seçim bölgelerini gezdiğini, milletvekili adaylarına çalışmalarında manevi destek verdiğini ifade eden İyi Parti GİK Üyesi Veli Çıtışlı, kendi beklentilerine göre İyi Parti’nin inşallah hatırı sayılır ölçüde milletvekili çıkarıp TBMM’de çoğunluğu alacağını, Genel Başkan Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı seçeceklerini, gittiği tüm seçim bölgelerinde halkın İyi partiye olan teveccühünü gördükten sonra ümidinin arttığını ve İyilerin geleceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.