Veritabanı Eğitimi

Veritabanı Eğitimi

Yazılım geliştiriciliği alanında en önemli yapı taşlarından biri veritabanıdır.

A+A-

Veritabanı, ilgili uygulamadaki tüm verilerin güvenli biçimde saklandığı ve istenildiği zaman ulaşılabildiği bir platformdur. Mobil yazılım, web yazılım, yapay zekâ yazılımları, oyun yazılımları, otomasyon yazılımları ve daha birçok yazılım türünde her zaman için veritabanına ihtiyaç duyulmaktadır. Kullanıcı bilgisi, varsa ürün bilgisi ve uygulamanın diğer fonksiyonlarına özgü çeşitli bilgiler veritabanlarında saklanmaktadır. Yazılım geliştiricisi olarak kariyerini sürdürmek isteyenlerin mutlaka bilmeleri ve hâkim olmaları gereken veritabanı konusu için veritabanı eğitimi veren eğitim firmalarına başvuru yapmaları gerekmektedir. Sql kursu hizmeti veren çeşitli eğitim firmaları bu sayede Sql yapısını bütünüyle öğretmekte ve sql eğitimi için ihtiyacı olan kişilerin bu alandaki eksikliklerini de fazlasıyla gidermektedir.

SQL Eğitimi

Sql üzerinde temel CRUD işlemlerinin, trigger, procedure, view, join, indeks, cursor ve daha birçok yapının, karmaşık sorguların profesyonel biçimde öğrenilmesi adına sql eğitimi son derece önemlidir. Programlama dilinden bağımsız olarak sql'e her zaman için ihtiyaç duyulmaktadır. Sql server da yine bu alanda en bilindik ve özellikle de Microsoft tabanlı yazılım sistemlerinde çok fazla talep edilen bir veritabanı platformudur.

.NET başta olmak üzere Microsoft tabanlı tüm yazılım sistemlerinde Sql server ilk ihtiyaç duyulan veritabanı platformlarından biridir. Ms sql server kursu ile birlikte sql eğitimi son derece profesyonel, sektöre en hazır biçimde olacak şekilde eğitim firmaları tarafından sunulmaktadır. Bu bağlamda sizler de gerek veritabanı uzmanı olarak gerekse de yazılım geliştirici olarak kariyerinizi sürdürmek, profesyonel bir deneyim kazanmak istiyorsanız alanında uzman kadrolara sahip eğitim firmaları ile iletişime geçerek bu alanda bilgi, birikim sağlayabilirsiniz.

Microsoft Kursları

Günümüzde çok büyük kurumsal firmalar da başta olmak üzere yüzlerce teknoloji firması Microsoft tabanlı yazılımlar geliştirmekte ve müşterilerine, kullanıcılarına bu yazılım sistemlerini sunmaktadır. Microsoft en güncel teknolojileri içerisinde barındırdığı için de yazılım alanda kariyer yapmak isteyenlerin ilk tercihi Microsoft teknolojileri olmuştur.

Microsoft kursları bağlamında çeşitli programlama dilleri başta olmak üzere sql kursu imkânlarından da yararlanabileceğiniz İ-Akademi bu alanda en iyi eğitim hizmetlerini sunmaktadır. Son derece kaliteli, profesyonel ve alanında uzman eğitim kadrosuyla hizmetlerini sürdüren İ-Akademi, yazılım alanında sektöre kalifiyeli eleman kazandıran da bir kurumdur. Sizler de başta Microsoft kursları olmak üzere SQL eğitimi almak için İ-Akademi ile iletişime geçebilir ve kurslarla alakalı en detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için https://www.iakademi.com/egitim/sql-veritabani-gelistirme-ve-transact-sql-ile-veri-sorgulama/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.