Sol Yanım 5. bölüm full izle

Sol Yanım 5. bölüm izle merakla araştırılmakta. Star TV ekranlarında 24 Aralık tarihinde yayınlanan Sol Yanım 5. bölüm tek parça full linki Youtube üzerinden izlenebilir.

Sol Yanım 5. bölüm full izle linki dizi takipçileri tarafından merak edilmekte. 24 Aralık tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinin 5. son bölümü tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilir.

Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım dizisi 5. bölümü ile yayınlandı. Serra ile Selim arasında yeni aşkın uzun soluklu olup olmayacağı merak edilirken Biricik’in bu yeni aşk karşısında ne gibi planlar yapacağı merak edilir hale geldi.

SOL YANIM 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim ile Serra’nın yeni sürpriz aşkı okul gündeminde manşetlerde ilk sırada yer aldı. Çiçeği burnunda sevgililer şehirde romantik zamanlar geçirirken Serra, ilk defa duygularını itiraf etti. Aşk sarhoşu olan Selim ise öfkesinden kurtularak etrafına neşe saçarken Biricik ise şimdiden bu aşkı ortadan kaldırmak için planlarına başladı.

sol-yanim-5-bolum.jpg

Barbar da Serra’nın yeni aşkını görmek için okula kadar geldi. Nazlım ise Kuzey Üniversitesi’nde yeni görevine başlarken okulda yine sular durulmadı. Kutlusay Malikanesi’nde de işler iyice çığırından çıktı. Asena da İhsan’ın muhabbet ettiği gizemli kişinin sırrını çözmeye çalışırken Biricik bu defa diğer planını devreye aldı.

SOL YANIM 5. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar