WhatsApp O Özelliği Yeniden Ekliyor

WhatsApp O Özelliği Yeniden Ekliyor

WhatsApp, beta uygulaması için yayınlanmış olan son güncellemeyle karanlık mod kodları uygulamaya yeniden eklendi.

A+A-

Dünyanın en popüler iletişim programı olan WhatsApp’ın uygulama genelinde uygulanacak bir karanlık mod üzerinde çalıştığı biliniyordu. Şirket, geçmişte yayınlamış olduğu bir güncelleme ile ayarlar menüsünde geçerli olan bir karanlık modu uygulamanın beta sürüm kodlarına eklemişti ancak 2.19.123 sürümünde karanlık moda dahil tüm kodlar uygulamadan kaldırılmıştı.

WhatsApp, Android beta uygulamasının 2.19.139 sürümü ile karanlık mod kodlarını uygulamaya yeniden ekledi. Üstelik bu kez karanlık mod çağrılar, durumlar ve sohbetler ekranını da kapsıyor. Yine de özelliğin henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve beta kullanıcılarına dahi yayınlanmadığını hatırlatalım.

Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaşılan ekran görüntülerine göre WhatsApp, ekranı simsiyah hale getiren bir karanlık mod yerine koyu gri arka plan sağlayan bir karanlık mod geliştiriyor. Bu renk paleti, OLED ekranlı telefon sahiplerinin hoşuna gitmeyecek bir seçim. Kişi isimleri gibi metinler hala yeşil renkte görünüyor ancak özelliğin son hali yayınlandığında beyaz renkte olmaları bekleniyor.

s.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.