WhatsApp'a 2 Güzel Özellik

WhatsApp'a 2 Güzel Özellik

Popüler iletişim uygulaması WhatsApp, sesli mesajlar ve iletilen mesajlarla alakalı olarak kullanıcı deneyimini artıracak iki yeni özellik yayınladı.

A+A-

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı iki yeni özelliği kullanıcıların hizmetine aldı. Bundan sonra Whatsapp’ta arka arkaya gelen sesli mesajları tek tek dinlemek yerine bir dokunuşla hepsini birden dinleyebileceksiniz. Ayrıca bir mesajın kaç kere iletildiğini görmek de mümkün oluyor.

Hepsi bir arada 

Şimdiye kadar gönderilen tüm sesli mesajları dinlemek için tek tek mesajların üzerinde dokunmanız gerekiyordu. Yeni özellikle birlikte ilk sesli mesajı başlattığınızda diğer sesli mesajlar da otomatik olarak sırasıyla başlatılacak.

İletildi bilgisi ise WhatsApp’ta bir mesajın kaç kere iletildiğini kontrol etmenizi sağlıyor. Doğruluğundan şüphe ettiğiniz bir mesajın üzerinde parmağınızı basılı tutarak mesaj bilgisine girebilir ve kaç kez iletildiğini görebilirsiniz ancak nedendir bilinmez yalnızca kendi ilettiğiniz mesajların kaç kez iletildiğini görebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.