Whatsapp’a 2 Güzel Özellik Geliyor

Whatsapp’a 2 Güzel Özellik Geliyor

Facebook F8 geliştiriciler konferansı sırasında WhatsApp’a iki yeni özelliğin geleceği açıklandı.

A+A-

Günlük ortalama 450 milyon kullanıcıya sahip dünyanın en popüler ve yaygın iletişim uygulaması WhatsApp’ta, her gün ortalama 2 milyar dakika uzunluğunda görüntülü ve sesli arama yapıldığı biliniyor. Sürekli yeni özelliklerle kendini yenileyen ve geliştiren Whatsapp ile alakalı son olarak 2 yeni özelliğin geleceği öğrenildi.

WhatsApp Direktörü Mubarik Imam, popüler anlık mesajlaşma programına çıkartmalar ve birden çok  kullanıcının katılabilmesine imkan tanıyan video görüşmeler özelliklerinin ilave edileceğini ifade etti.

Imam video konferans özelliğinin ne şekilde çalışacağı hakkında detaylı bilgiler vermese de paylaştığı bir videoda aynı anda dört kişinin görüntülü görüşebileceği anlaşılıyor.

Veriler Açıklandı

F8 konferansında bunun yanında WhatsApp’ın güncel istatistiksel verileri de paylaşıldı. Açıklanan verilere uygulama gündelik 450 milyon kullanıcıya hizmet ederken günlük 2 milyar dakika uzunluğunda görüntülü ve sesli aramaya ev sahipliği yaptığı ortaya çıktı.

WhatsApp’a eklenecek yen, özelliklerden biri de çıkartmalar. WhatsApp bunun yanından, üçüncü tarafların büyük emoji’ler olarak da tanımladıkları bu çıkartmaları geliştirip platformlarda kullanıma sunabileceğini de açıkladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.