WhatsApp’a Müthiş Özellikler Geliyor

WhatsApp’a Müthiş Özellikler Geliyor

WhatsApp, bir süredir üstünde çalıştığı yeni özellikler kullanıcıların hizmetine sunmaya başladı.

A+A-

Dünyanın en çok kullanılan anlık iletişim uygulaması olan WhatsApp'a bir süredir beklenen özellikler nihayet gelmeye başladı.

WhatsApp'ın kullanıma sunacağı özelliklerden sadece bir tanesinin çok ciddi bir işlevi yok ancak buna rağmen diğer üç özellik, anlık mesajlaşma uygulamasına büyük yenilikler getiriyor.

Parmak İzi

WhatsApp geliştiricilerinin kullanıma sundukları belki de en önemli özellik, parmak izi kilidi olacak. WhatsApp'a eklenen bu özellikle kullanıcılar, uygulamaya sadece parmak izlerini okutarak girebilecekler. Bu özellik, kullanıcıların güvenliğini ciddi anlamda artıracağa benziyor.

Otomatik Sesli Mesaj

Pek çok WhatsApp kullanıcısı sesli mesaj göndermeyi seviyor. Ancak sesli mesajlar bugüne kadar otomatik olarak oynatılamıyordu. Son güncellemeyle birlikte kullanıcılar, karşı tarafın gönderdiği sesli mesajları tek bir tuşa basarak art arda oynatabilecekler.

Dolandırıcılığa Önlem

Sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamaları sahte mesajların yayılması için etkili bir yer haline geldi. Hal böyle olunca da geliştiriciler, sahte mesajların yayılmasını engellemek amacıyla yeni bir uygulamayı hizmete sunmaya başladı. Bu hizmetle birlikte bundan sonra iletilen mesajlarda yeni bir etiket bulunacak ve bu sayede kullanıcılar, bu mesajın çok sık iletildiğini anlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.