WhatsApp'ın Bu Özelliğini Seveceksiniz

WhatsApp'ın Bu Özelliğini Seveceksiniz

WhatsApp kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Son duyurulan özellik, gönderilen fotoğrafların kolayca yeniden düzenlenebilmesine olanak sağlıyor.

A+A-

Dünyanın en popüler iletişim programı WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor. WhatsApp'ın yeni özelliğinin bir sonraki güncellemeyle geleceği de iddia ediliyor.

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu özellik, fotoğraf düzenleme işlemleriyle ilgili. Aslında şu an, WhatsApp üzerinden bir fotoğrafı düzenleyerek karşı tarafa gönderiyoruz ancak bu yeni özellik, hem fotoğrafın orijinal halini hem de düzenlenmiş olan diğer şeklini göndermeye yarıyor. Bu sayede her iki görsel de karşı tarafa gönderilebiliyor.

"Hızlı Düzenleme Kısayolu"

Bu özelliğe "Hızlı Düzenleme Kısayolu" ismi verilmiş durumda ve iOS'ta bir kişiye gönderdiğiniz fotoğrafın üzerine dokunduğunuz zaman ortaya çıkıyor. Uygulamaya eklenecek olan "Düzenle" butonuyla kullanılabilecek olan bu özellik, fotoğraf düzenleme menüsünü hızlıca açmanıza olanak veriyor.

Bu özellik Android işletim sistemine de gelecek. Yine gönderdiğiniz bir fotoğrafın üzerine dokunduktan sonra ekranın sağ üst kısmında bulunan üç noktaya tıklanması gerekiyor. Açılan menüde "Düzenle" seçeneğine dokunarak fotoğrafın hızlı bir şekilde düzenleme yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.