WhatsApp’tan Bir Kolaylık Daha

WhatsApp’tan Bir Kolaylık Daha

WhatsApp’a gelen bildirim uzantısı özelliği sonunda kullanıcıların özelleştirmesine sunulmaya başlandı. Sunulmuş olan yeni ve güçlü eklentiyle beraber bildirimlere bambaşka bir boyut gelecek.

A+A-

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a gelmiş olan yeni Bildirim Uzantısı özelliği görüntü ve GIF dosyalarına sunmuş olduğu destek ile doğrudan bildirim olarak gelmiş olan bu görüntüleri indirmenizi ve görüntülemenizi mümkün hale getiriyor. Hatta Otomatik İndirme seçeneği  açık ise içeriği doğrudan görüntüleyebileceksiniz. Herhangi bir kazaya oluşmaması için medya ön izlemesini görüntülemek için bildiriminizi aşağı kaydırmanız veya ona dokunmanız gerekeceğinizi de bilmeniz gerekiyor.

Son Güncellemede Yer Alıyor

Yeni sürümde bunun yanında, WhatsApp gruplarına mesaj göndermek için artık Siri dijital asistanı kullanma imkanının olduğu da gelen bilgiler arasında.

Bildirim yönetimi bakımından çok başarılı olan WhatsApp, bu yenilik ile kullanıcılara önemli bir kolaylık daha sağlamış oluyor. Herkesin merak ettiği konu ise platformun ileriki güncellemelerle doğrudan mesaj bildiriminde küçük resim ön izlemesi sunup sunmayacağı oldu.

WhatsApp, daha önce yaptığı güncellemelerle de kullanıcıların daha rahat bir uygulama deneyimi yaşamaları için mavi tik ile alakalı bir yenili getirmişti. Whatsapp 'ın beta sürümünde test etmeye başlamış olduğu bu yeni özellik ile artık bildirim ekranına gelen mesajlara okundu onayı verilebilecekti. Sürekli güncellenen WhatsApp özellikle kullanıcı geri dönüşlerine çok dikkat eden bir konumda

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.