Whatsapp'tan Kolaylık Güncellemesi

Whatsapp'tan Kolaylık Güncellemesi

Whatsapp son zamanlarda yapmış olduğu pek çok güncelleme ve beta testlerine bir tanesini daha ekliyor. İşte detaylar...

A+A-

Dünyanın açık ara en popüler iletişim programı olan Whatsapp kendini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Whatsapp 'ın beta sürümünde test etmeye başladığı bu yeni özellikle artık bildirim ekranına gelen mesajlara okundu onayı verebileceksiniz .

Sosyal medya alanında popüler mesajlaşma programları arasında olan Whatsapp son zamanlarda pek çok yeni özelliği test edip kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Yeni özellikleriyle isminden sürekli bahsettiren ve milyarlarca kullanıcısı olan Whatsapp son güncellemesi ile karşınızda. WhatsApp, Google Play Beta ile 2.18.214 sürümüne yükselttiği uygulamasının içine ‘Okundu Olarak İşaretle’ özelliğini ilave etti. Bundan sonra kullanıcılar bildirim menüsünden okumuş oldukları mesajlar için de mavi tik gönderebilme özelliğine sahip olacaklar.

"Okundu Olarak İşaretle" özelliği sayesinde bir sohbetten üst üste mesajlar geldiği zamanlarda uygulamaya girmeye gerek kalmaksızın mesajları okuduğunuzu karşı tarafa iletebileceksiniz  Yani bildirim menünüze gelmiş olan ve o an okuduğunuz mesajlara programa girmeden okundu bildirimi yani mavi tik gönderebilirsiniz.

Henüz Tes Ediliyor

Son alınan bilgilere göre "Okundu Olarak İşaretle" özelliği henüz geliştirme durumunda olduğu için daha tüm kullanıcılar için yayımlanmadı. Şirketten sızan bilgilere göre geliştirmeler nihayete erdiği zaman bu özellik tüm kullanıcıların kullanımına sunulması için global olarak servis edilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.