Yağmur Değil “Afet” Yağdı

Yağmur Değil “Afet” Yağdı

Denizli ilinde etkili olan yağmur ve dolu sebebi ile bazı evleri su bastı ve trafikte aksamalar meydana geldi.

A+A-

Denizli ilinde dün öğleden sonra etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış, şehir hayatını olumsuz bir şekilde etkiledi.  Vatandaşlar bir anda bastıran dolu ve yağıştan korunmak için saçak altlarına sığınmak zorunda kaldılar.

Su Bastı

15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda hizmet veren bir marketi de su bastı, iş yeri çalışanları suyu boşaltmaya çalıştılar. Acıpayam Bulvarı Fatih Köprülü Alt Geçidi'ne su dolması sebebi ile ulaşımda aksamalar meydana geldi. Belediye görevlileri, tıkanmış olan rögarları temizledikten sonra trafik akışı yeniden eski haline döndü.

Kazalar Meydana Geldi

Bazı sürücülerin Acıpayam Bulvarı'nda su birikmesinden ötürü zorlukla ilerlemeye çalıştıkları gözlendi. Ekipler, suda kalmış olan araçları çekici yardımı ile bulunduğu yerden kurtardılar, uzun kuyrukların meydana geldiği karayolunda ulaşım tek şeritten sağlandı. Yağışın da etkisi ile şehrin çeşitli yerlerinde yola sürüklenen mıcır sebebi ile de trafik kazaları meydana geldi.

Kazalarda yaralanan 8 kişi farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Vatandaşlara polis, AFAD, itfaiye ve belediye ekipleri de yardım ettiler. Güney ilçesinde bazı araçların sel sebebiyle zarar gördüğü dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.