Yağmur ve Dikkatsizlik Kazalara Sebep Oldu

Yağmur ve Dikkatsizlik Kazalara Sebep Oldu

Yağmur ve Dikkatsizlik Kazalara Sebep Oldu

A+A-

Denizli’de iki gündür etkili olan yağış nedeniyle kazalar yaşanıyor. Yüksek kesimlerde sisin de etkili olmasıyla sürücülerin dikkatli davranması gerekiyor.

BULDAN YOLUNDA TIR KAZASI

Buldan yolu  Tosunlar kavşağında, Pazartesi gece saatlerinde fayans tozu taşıyan bir TIR devrildi. Buldan istikametine seyir halindeki 64 BK 425 plakalı TIR, Yenice yol ayrımına gelmek üzereyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan TIR yan yattı ve soluna doğru devrildi. TIR’ın devrilmesi ile birlikte Buldan’a doğru giden şerit trafiğe kapandı.


ÇEVREYOLUNDA TIR DEVRİLDİ

Çevreyolu Kumkısık çıkışında bu sabah saatlerinde virajı alamayan TIR yan yattı. Yan devrilen TIR, üst yoldan aşağı yola düşmek üzereyken son anda durdu. Olası bir facianın eşiğinden dönülen kazada TIR sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.


BULDAN GİRİŞİNDE SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Buldan girişinde sabah saatlerinde yoldan çıkan bir hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü sıkıştı. Büyükşehir İtfaiyesi Kaza Kırım ekibinin müdahalesiyle kurtarılan sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


ORMAN ARACI KAZA YAPTI

Cankurtaran’da Tavas Orman İşletmesi Müdürlüğü’ne ait bir arazöz yağış nedeniyle kaydı ve yan yattı. Kazada yol trafiğe kapandı.

 

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.