Yaparsın Aşkım'da Denizlili çift damgası!

Yaparsın Aşkım'da Denizlili çift damgası!

Ekranlarda reyting rekorları kıran yarışma programlarından Yaparsın Aşkım'a Denizlili çift damgasını vurdu.

A+A-

Ekranlarda reyting rekorları kıran yarışma programlarından Yaparsın Aşkım'a Denizlili çift damgasını vurdu.

Heyecan ve eğlencenin eksik olmadığı Yaparsın Aşkım, İlker Ayrık'ın kendine has sunumuyla 131. Bölümü dün Fox TV’de ekranlara geldi. Arabayı kazanmak için finalde Denizlili Nezaket ve Kemal ile Mehmet ve Çağla çifti yarıştı. 

Yaparsın aşkın babalar gününe özel bölümünde Denizlili çift çocuklarıyla birlikte programa katıldı. Programda Kemal Kaya, İlker Ayrık’a “9 yıllık şampiyonluğumuzu kutladık bu yıl, Denizli’den babalar günü hediyesi” diyerek forma hediye etti. Üzerinde 20 rakamı yazan formayı kaldıran Ayrık, teşekkür ederek,  Süper Lig de başarılar diledi. 

Denizlili çiftin,  evlenme hikayeleriyle de izleyicileri gülümsetti. Messanger’da tanışarak evlendiğini söyleyen Kaya çifti, Kemal Kaya’nın rast gele adres eklerken Nezaket Kaya’yı eklemiş, ardından çift 2 kere görüştükten sonra evlenme kararı almışlar. Tanıştıktan sonra 3 ay içinde düğün yaptıklarını söyleyen Denizlili çifttin tanışma hikayesi izleyenleri gülümsetti. Kıyasıya bir rekabete sahne olan programda hediye arabanın sahibi, Denizlili çift oldu. Heyecan dolu bir final oyununu kazanan çiftin sevinci görülmeye değerdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.