Yapı Kredi Çalışma Saatleri 2020 Saat Kaçta Açılıyor, Kapanır? 

Yapı Kredi Çalışma Saatleri 2020 Saat Kaçta Açılıyor, Kapanır? 

Günümüzde pek çok müşterisi bulunan Yapı Kredi bankası, 1944 senesinde kurularak hizmet vermeye başlamıştır.

A+A-

İlk özel banka olduğu bilinmektedir. Günümüzde ise çeşitli faiz oranları ile hizmetine devam ediyor. Bankanın toplam olarak 916 adet aktif şubesi vardır. Bu şubelerin 908 tanesi ülkemizde aktif iken 8 tanesi ise yurt dışında hizmet vermektedir.

Yapı Kredi Bankası Çalışma Saatleri

Ülkemizde yaşanmakta olan salgın hastalık nedeni ile tüm bankalar çalışma saatlerinde değişikliğe gitmiştir. Normalde saat 09:00 ile 17.00 arasında gerçekleşen çalışma saatleri eski sisteme dönmüştü.  Ancak artan salgın hastalık şiddeti ile tekrar değişiklik göstererek güncellendi.  2 Aralık 2020 tarihinde alınan karar ile Yapı Kredi bankası şubeleri banka kredisi ve diğer tüm hizmetlerine saat sabah 10:00 ile 12.30 saatleri arasında veriyor.

Öğle tatili düzenleri ise tekrar 12:30 ve 13,30 olarak devam ediyor. Mesai ise tekrar 13:30’ da biterek 16:00’ a kadar aktif devam ediyor.  Ancak ülkemizde bu bankanın bazı şubeleri pandemi nedeni ile şu an da aktif olarak hizmet vermemektedir. En uygun kredi gibi imkanlardan yararlanmak isteyen kişiler en geç 16:00 saatine kadar banka şubesine giderek işlemlerini yaptırmalıdır. Bu saatler dışında şube hiçbir şekilde hizmet sunmamaktadır.

Yapı Kredi Bankası Çalışma Günleri

Yapı Kredi Bankası mevcut çalışma günlerine aynı şekilde devam etmektedir. Hafta içi her gün saat 10:00 ile 16:00 arasında hizmet vermekte olup sadece hafta sonu, resmî tatillerde ve dini bayramlarda hizmet sunmamaktadır. Ancak içerisinde olduğumuz pandemi süreci nedeni ile Yapı Kredi Bankası alınan sokağa çıkma yasakları kapsamında da hizmet verememektedir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden yapılması gereken faizsiz ev ve birçok işlemi internet bankacılığı ya da 444 0 444 numarası üzerinden müşteri hizmetlerini arayarak 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Bankasının Genel müdürlüğü İstanbul'da bulunmaktadır. Banka şubesi üzerinden gerçekleşmeyen işlemler için Yapı Kredi Plaza D Blok Levent İstanbul adresinde bulunan müdürlüğü arayarak ya da giderek tüm işlemleri kısa bir süre için de halledebilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.