''Yapılan hizmetin kötüsü olmaz''

''Yapılan hizmetin kötüsü olmaz''

Gürpınar ve Kızılcasöğüt mahallelerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven “3 günde Gürpınar ve Kızılcasöğüt mahallemizde 10 kilometre sıcak asfalt dökeceğiz” dedi.

A+A-

Gürpınar ve Kızılcasöğüt mahallelerinde Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Gürcan Güven ağır kış şartları gelmeden planlanan 10 kilometre asflatı tamamlanacağını söyledi. Gürpınar mahallesinde devam eden 4 kilomterelik çalışmayı CHP Belediye meclis üyesi Ramazan Özdemir ile birlikte inceleyen başkan Güven yetkililerden bilgi aldı. Kaldırım ve kanalizasyon çalışmalası biten yerlerde asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten başkan Gürcan Güven “mahallelerimizde planladığımız işlerimizi tamamlamak üzereyiz. 2016 yılında Çıtak,Emirhisar,Irgıllı,Özdemirci,Kızılcasöüğüt ve Haydan mahallelerimizde alt yapı çalışml”rına başlayacağız. 2017 yılında da inşallah buralar tamamlanmış olacak.2017 yılıyla birlikte Çivril merkezde kanalizasyon, yağmur suyu ve yol çalışmlarını bitirmiş olacağız” dedi.

Gürpınardaki yol çalışmarında Başkan Gürcan Güven’e eşilik eden CHP meclis üyesi Ramazan Özdemir Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “yapılan hizmetin kötüsü olmaz, mahallemiz çok güzel oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.