Yaptıkları Kampanyayla Minikleri Sevindirdiler

Yaptıkları Kampanyayla Minikleri Sevindirdiler

Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan oyuncak toplama ve hediye kampanyası ile minik öğrenciler sevindirildi.

A+A-

Oyun ve oyuncaklar neredeyse insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahiptir. Çeşitli kuramcılar oyun kavramını farklı bakış açıları ile açıklamışlardır. Oyun; Montessori’ye göre ‘çocuğun işi’ , Piaget’e göre 'uyum', Montaigne göre  'çocukların en gerçek uğraşları'dır. 

Gelişim dönemleri incelendiğinde okul öncesi dönemde çocukların zihinsel, bedensel, sosyal, bilişsel, duygusal gelişimlerine oyunların önemli katkılar sağladığı görülmektedir.  Ayrıca oyunlar çocukların en önemli iletişim aracıdır. 

Anasınıfı öğrencilerine hediye edildi

Okulumuzda gönüllü öğrencilerimiz ile 15 Mart-05 Nisan 2019 tarihleri arasında yürütülen okul öncesi öğrencilerimize hediye edilmek üzere yürütülen  "Oyuncak Toplama Kampanyası’nda temin edilen oyuncaklar 16 Mayıs 2019 Perşembe günü ilimiz Namık Kemal İlkokulu ziyaret edilerek anasınıfı öğrencilerine hediye edilmiştir. Öğrencilerimiz anasınıfı öğrencileri ile sohbet etmiş ve birlikte kısa bir sürede olsa oyunlar oynamışlardır. 
Bu kampanyanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz... 


“Kuşlar uçar, balıklar yüzer, çocuklar oyun oynar...”( G.Landreth)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.