Yaralı Kuşlar 8. bölüm full tek parça izle YouTube

Yaralı Kuşlar 8. bölüm full tek parça izle YouTube

Yaralı Kuşlar 8. bölüm ile Kanal D ekranlarında. Yaralı Kuşlar 8. son bölüm full izle Kanal D'de. Yaralı Kuşlar 8. son bölüm YouTube tek parça izle linki.

A+A-

Yaralı Kuşlar dizisi 8. son bölümü ile bugün 10 Nisan 2019 Çarşamba gününde Kanal D ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Yaralı Kuşlar 8. bölümünün tamamı YouTube üzerinden izlenebilecek.

Yaralı Kuşlar dizisinin 8. bölümünde; Levent'in konağından kaçan Ömer, kendi evlerine gider. Ancak burada Durmuş ve Meryem'in konuşmalarını duyunca eve girmekten vazgeçer. Çita'nın Ömer'i bulmasıyla birlikte yeni bir tehlikeye doğru sürüklenirler. Levent ise Meryem'in elinde Ömer'in düşürdüğünü görünce Ömer'i Meryem'in sakladığını düşünür. Diğer yandan Tekin, Çita'nın Ömer'i sakladığını anlar. Tekin'in Çita'ya olan baskısından korkan Ömer, saklanmaktan vazgeçer ve Tekin'in karşısına çıkar. Ömer'in başına bu defa neler gelecek?

YARALI KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer, Levent'in konağından kaçtıktan sonra sokaklarda kayboluyor. Ablasının yanına, evine gitmek isteyen küçük çocuk evin yolunu bulamıyor. Meryem ise perişan bir şekilde Levent'le birlikte Ömer'i aramakla uğraşıyor. Durmuş ise Meryem'in Ömer'i kime verdiğini ve nerede olduğunu araştırmanın peşindedir. Ulviye, Ömer'in kaybolmasının ardından evde haber beklerken Hülya'nın tesellisine maruz kalıyor. Ömer'in konaktan kaçmasına içten içe sevinen Hülya, küçük çocuğun tekrar geri gelmemesi için elinden geleni yapıyor. 

Levent ise Ömer'in kaçmasının ardında Meryem'i sorumlu tutuyor ve Meryem'i Ömer'i saklamakla suçluyor. Meryem ise kardeşini bulabilmek için Ömer'in nerede olduğunu bilmediğine dair Levent'i ikna ediyor. Levent ve Meryem İstanbul sokaklarını karış karış dolaşıp Ömer'i arıyorlar. Savunması ve çaresi Ömer, bir parkta yaşadığı tehlikenin ardından Çita'yla karşılaşıyor. 

Çita, Ömer'i kendi evine kadar götürüyor. Fakat Ömer, kapıyı çalacağı sırada Durmuş'un sesini duyup saklanıyor. Ablası Meryem'in ve Durmuş'un konuşmalarını duyan küçük çocuk fazlasıyla etkileniyor ve artık kimsenin kendisini sevmediğini düşünüyor.

YARALI KUŞLAR 8. SON BÖLÜM KANAL D İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.