YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJESİ HAZIR

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJESİ HAZIR

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Buldanlıyı yüzme ile buluşturacak olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle ilçeye kazandırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun projelendirme çalışmaları tamamlandı.

 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye iş birliğiyle ilçeye kazandırılacak Buldan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için çalışmalar devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün de içerisinde bulunduğu yaklaşık 2 bin metrekarelik alana inşa edilecek olan yarı olimpik yüzme havuzunun projelendirme çalışması tamamladı. 2023 birim fiyatlarına göre yaklaşık 24 milyon TL’ye mal olması beklenen kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak.

Kasım 2023’te gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun Buldan’a yapılacağı sözünü alan Başkan Şevik, çalışmalara başladı. Kısa sürede yer tespiti yapılarak projelendirme çalışmalarını tamamlayan Başkan Şevik, “Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesi belediyemiz tarafından hazırlandı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığına sunuldu. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alana yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu ile çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Buldanlıyı yüzme ile buluşturacağız” dedi.

Buldanlıların bir talebini daha yerine getirmek için başlattığı girişimlere devam eden Başkan Şevik, “Durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile işbirliğinde yarı olimpik yüzme havuzunu Buldan’a kazandıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.