Yarıfinal Maçları Tamamlandı

Yarıfinal Maçları Tamamlandı

Pamukkale’de devam eden 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın yarıfinal heyecanı da sonlandı.

A+A-

Gerçekleştirilen 3 maçta normal süreleri beraberlik ile sonuçlanırken, final grubuna kalan takımlar penaltılarla belirledi.  Alınan sonuçlara göre Dost İstiklalgücü, Karşıyaka Gençlergücü ve Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor takımları şampiyon olabilmek için mücadele edecekler Turnuva finali ise 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor. Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’na 31 mahalleden 44 takım katılımda bulunmuştu. Eleme usulü ile oynanan maçlarda heyecan epey yüksekti. Yarıfinalde 3 maç yapıldı.

Kale sahasında yapılan ilk maçta Zeytinköy Yörükgücü ile İstiklal Dost İstiklalgücü takımı karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 beraberlikle tamamlanan maçın galibi penaltılarla belirlendi. Zeytinköy temsilcisi 1 penaltıyı gole çevirirken, İstiklal temsilcisi 4 penaltıyı da gole dönüştürüp maçı 7-4 kazanıp final grubuna kalan ilk takım oldu.

Günün 2. Maçı Karşıyaka Gençlergücü ile Develi Zeytindalıspor arasında gerçekleşti. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 6-6’lık skor ile bitti. Penaltılarda rakibine 4-3’lük üstünlük sağlayan Karşıyaka Gençlergücü final grubu biletini de almış oldu.

Günün son maçı Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile Küçükderespor arasında oldu. Normal süresi 4-4’lük beraberlikle biten maçın galibi yine penaltılarla belirlendi. Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor tüm penaltıları gole çevirirken Küçükdere bir penaltıyı gole dönüştüremeyince maçın Zümrüt temsilcisi 9-8 kazanıp finale çıkma başarısını gösterdi.

FİNAL GRUBU MAÇLARI BAŞLIYOR

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final grubu heyecanı olacak. 3 takımın yer aldığı final grubunda tek devreli lig usulü maçlar şeklinde oynanacak. Grubun ilk maçı 27 Nisan Cuma günü Kale sahasında saat 20.30’da Karşıyaka Gençlergücü ile Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor maçı oynanırken, İstiklal Dost İstiklalgücü bay takım olacak.  Final grubunun ikinci maçı ise 2 Mayıs Çarşamba günü yine Kale sahasında saat 20.30’da İstiklal Dost İstiklalgücü- Karşıyaka Gençlergücü maçı yapılırken, Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor bay takım olacak. Turnuvanın final maçı ise 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi içinde bulunan halı sahada oynanacak. Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile İstiklal Dost İstiklalgücü ile mücadele ederken Karşıyaka Gençlergücü son günü bay takım olarak geçirecek.

Turnuvadan sonra dereceye girebilen takımlara ödülleri de final maçının ardından verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, futbol heyecanın yarıfinal maçları ile devam ettiğini belirterek, her sene 2 defa düzenlenen turnuvanın 2018 yılının ilkini gerçekleştirdiklerini, 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile oynan maçlarda heyecanın oldukça yüksek olduğunu, Yarıfinal maçlarının üçünün berabere bitip tur atlayan takımlarının penaltılarla belirlenmesinin de bunun göstergesi olduğunu, şimdi turnuvada 3 takımın final grubuna kaldığını, finalin ise 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları içinde yapılacağını dile getirdi ve turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür edip final grubuna kalan takımları da kutladı ve başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.