Yarın Mesai Bitiminde Sonlanıyor

Yarın Mesai Bitiminde Sonlanıyor

Denizli'de İş-Kur İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Program çerçevesinde belediyeler ve çok sayıda kamu kurumunda 6 ay geçici olarak çalıştırılması için 800 kişiyi işe alacak.

A+A-

Geçici iş içinse yüzlerce kişi başvuru yapmayı sürdürüyor. İş-Kur İl Müdürlüğüne yapılan ve 21 Aralıkta başlayan başvurular yarın yani 25 Aralık mesai saatinde sonlanacak. Başvuru sonrasında yapılacak kura ile kişiler belirlenecek.

 

İŞKUR 2019'da, Toplum Yararına Program çerçevesinde 70 bin kişiyi, noter huzurunda çekilecek kuralar ile kamudaki çeşitli kurumlara yerleştirecek. Denizli'deki rakam ise yaklaşık 800 kişi. Kurada ismi çıkanlar Toplum Yararına Program kapsamında belediyeler ve çok sayıda kamu kurumunda 6 ile 9 ay geçici olarak çalıştırılacaklar.

 

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü, İl Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü gibi kamu kurumları olmak üzere belediyelerde kurayla belirlenecek işçiler istihdam edilecek.

6 ve 9 Ay

21 Aralık'ta başlayan başvuru süreci yarın yani 25 Aralık’ta sonlanıyor. Sümer Mahallesi Sümer Park karşısında bulunan Denizli İş-Kur İl Müdürlüğüme ise iş geçici olsa da iş arayanlar adeta akın ediyorlar. Başvuru yapmak isteyenler yarın mesai saati bitimine kadar başvurusunu yapabilecek. Noter huzurunda çekilecek kuralar sonucunda alınacak işçiler 6 ay boyunca kamuda çeşitli kurumlarda istihdam edilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.