Yarın teleferiği kullanacaklar dikkat!

Yarın teleferiği kullanacaklar dikkat!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda yaz ayının gelmesinden sonra teleferik saatlerinde değişikliğe gidildi.

A+A-

Denizli'de teleferik saatlerinde yaz saati uygulamasına geçildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yaz ayında geçilmesinden dolayı saatlerinde değişikliğe gitti.

Denizli teleferiğin bundan böyle akşamları da çalışacağı da belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Bağbaşı Yaylası teleferik sürelerinin de uzatıldığı yeni uygulamanın bugün resmen başladığı ifade edildi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılının Ekim ayında hizmete açtığı Kent Ormanı ile Bağbaşı Yaylası arasındaki teleferik hattında havaların ısınmasından dolayı sefer saatlerinde yeniden düzenlemeye gidildi. Vatandaşlar tarafından özellikle hafta sonunda yoğun ilgi gören teleferikte yeni uygulama 20 Nisan Cuma gününden itibaren resmen başladı.

Bundan böyle hafta içinde teleferik açılış saati 10.00, kapanış saati 21.00; hafta sonunda ise açılış saati 09.00, kapanış saati de 21.00 olarak belirlendi.

Denizli Teleferik Yeni Çalışma Saatleri

Hafta içi Açılış-Kapanış: 10.00 - 21.00

Hafta sonu Açılış-Kapanış: 09.00 - 21.00

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.