Yasak Elma Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir?

Yasak Elma Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir?

Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Şafak Pekdemir’in erkek gibi kalın çıkan sesi kafaların karışmasına neden oldu. Peki, Yasak Elma Zehra Erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir?

A+A-

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran güzel oyuncu Şafak Pekdemir’in kalın çıkan erkek sesi daha önceden de manşetlerde yer almıştı. Bu konuda ilginç açıklamalar yapan Şafak Pekdemir, buna oldukça alışık olduğunu dile getirmişti. Peki, Şafak Pekdemir cinsiyet mi değiştirdi?

Yasak Elma Zehra Erkek mi?

Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir’in kalın çıkan erkek sesi hakkında ‘Bu ses Şafak’tan mı çıkıyor’ yorumlarına ‘Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığım zaman tamam Şafak Bey diyorlar’ ifadelerine yer verdi.

Yasak Elma dizisinde Halit’in ilk eşinden olan kızını canlandıran Zehra, çocuklar arasında en büyük olanı ve oldukça iyi bir abladır. Her zaman babasının bütün eşlerini kıskanan Zehra, bugüne kadar hiç aşık olmamış ve bu yüzden evde kalmış olduğuna inanılmaktadır.

Yasak Elma Zehra

Şafak Pekdemir kimdir?

19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra 2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında oynadı.

2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandıran Pekdemir, 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan karakterine can vermiştir. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrollerde oynamıştır.

Şafak Pekdemir'in Oynadığı Diziler

Yasak Elma / Zehra / 2018
Asla Vazgeçmem / İclal / 2015-2016
Leyla ile Mecnun / Nisan / 2012
Şüphe / Aslı / 2011
Türk Malı / Zehra / 2010

Şafak Pekdemir'in Oynadığı Filmler

Deli Aşk / Zeynep / 2017
İncir Reçeli 2 / Gizem / 2014

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.