Yasin Öztürk Denizli’nin Sesi Oluyor

Yasin Öztürk Denizli’nin Sesi Oluyor

Yasin Öztürk Denizli’nin Meclisteki Sesi Olmaya Devam Ediyor  

A+A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bu yaz uzayan TBMM mesaisinin ardından İYİ Parti Genelbaşkanı Meral Akşener ile birlikte Balkan Ülkelerinde yaşayan Türk Soydaşlarımızı ziyaret etmişti , İYİ Parti Olağanüstü Kongresine de katıldıktan sonra tüm zamanını Denizli’de geçiren ve bir çok ilçeye , mahalleye giden Yasin Öztürk vatandaştan gelen talepleri Meclis gündemine taşımaya devam ediyor . 

Her Yerde İnceleme

Öztürk geçtiğimiz günlerde önce Çardak Gemiş Mahallesindeki vatandaşlar ile buluşmuş Pınar’a giderek incelemelerde bulunmuştu , çamurla kaplanan , Büyükşehir su deposundaki pompalar çalışınca susuz kalan Pınar için çözümün acilen ıslah edilmesi olduğunu belirtmişti . 

Diğer bir ziyaretinde Pamukkale ilçesi Güzelpınar Mahallesine giden Yasin Öztürk burada da açılacak olan taş ocağı hakkında mahallede yaşayanlarla konuşmuş ve çevreye verilecek olumsuz etkileri üzerine bilgi almıştı . 

Bu iki örnekten yola çıkan Yasin Öztürk , ÇED Yönetmeliğini ve işleyişini TBMM gündemine getirdi . Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ayrı ayrı yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergelerini Meclis Başkanlığı’na teslim etti . 

Valiliklerce verilen ÇED Raporu gerekli değildir kaydıyla faaliyet gösteren işletmelerin kanuni sınırlar dışına çıkarak Madencilik faaliyeti gösteren firmalara herhangi bir cezai ve idari işlem yapılıp yapılmadığını soran Öztürk kapsam dışında faaliyet gösteren kaç işletme tespit edildi ? Kaç firma ÇED Raporu gereklidir , kaç firma ÇED Raporu gerekli değildir kaydıyla çalışma yürütmektedir ? Sorularını sordu .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.