Yasin Öztürk Meclis'te Saldırıya Uğradı!

Yasin Öztürk Meclis'te Saldırıya Uğradı!

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki makam odasında saldırıya uğradı.

A+A-

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki odasında saldırıya uğradı. Öztürk’ün saldırganı etkisiz hale getirdiği belirtildi.

Saldırının ardından yaptığı açıklamada Öztürk, saldırıyı doğruladı.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok. Genel Kurul’da yaptığımız bir konuşmadan kaynaklı adam o sözleri bana iade etmeye gelmiş.

Atatürk’le ilgili 10 Kasım’da yapmış olduğu paylaşımı Meclis’te gündeme getirmiştim. Hakkında soruşturma açılmıştı bu beyefendinin. Bunun hesabını sormaya gelmiş bana."

Öztürk'e saldıran ismin Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak çalışan Said Dağdaş olduğu öğrenilirken, Dağdaş'ın AKP'li bir milletvekilinden randevu alarak Meclis'e geldiği kaydedildi.

Dağdaş'ın Yasin Öztürk'ün makam odasına gelip görüşmek istediğini ifade ettiği ve  Öztürk'e "Sana o sözleri iade etmeye geldim" diyerek saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said Dağdaş'ın 10 Kasım'da yaptığı bir paylaşımı Meclis gündemine taşımıştı.

"Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez" diyen Öztürk, Meclis Genel Kurulu'nda "Devletin lokması boğazına dizilir inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Dağdaş, Öztürk'ün konuyu gündeme getirmesinin ardından  Orman Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alınmıştı.

8a5498b6-5d48-4a0e-9ee0-9e1c1be1ce91.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum