Yasin Öztürk'ten Çok Sert Açıklama

Yasin Öztürk'ten Çok Sert Açıklama

Son günlerde listeler açıklandıktan sonra partili arkadaşlarımızdan bir çoğu gerek telefonla gerekse yüz yüze bir kısmı da sanal ortamda şahsımı ve teşkilatlarımızı çoğunluğu safiyane tepkilerle istifaya davet ediyorlar.

A+A-

MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk,dedikodulara çok sert çıktı.Şunu çok iyi bilmenizi isterim ki oluşan liste bizler tarafından sıralanmamıştır.Bir sorumlu aranıyorsa listeyi genel merkezimize bu şekli ile kabul ettirende aranmalıdır.Yine bir sorumlu aranıyorsa Denizli'mizin parçalı yapısında aramak gerekir.Grupçuluk ve adamcılık devam ettiği müddetçe ve Bizler tek yumruk olmadığımız sürece bu tarz yaklaşımlar ilerleyen dönemlerde de devam edecektir.

Bütün ülküdaşlar birbirinin ekibi,grubu olmalıdır ki TEŞKİLATÇILIK da bunu gerektirir.Esas olan ÜLKÜ DAVASI'dır.

Genel Başkanımız bu seçimler memleket meselesi,parti meselesi derken şahsi menfaatleri ve kişisel kinlerinden dolayı tabanı,teşkilatı ve yönetimi hiçe sayarak liste yapanlara inat sonuna kadar mücadele etmeye ben ve yönetimim devam edeceğiz.Gerisi umrumuzda değil.

İSTİFA ETMEK en kolay çözüm yoludur.Hele hele istifa etmemizi dörtgözle bekleyen kurt görünümlü çakallara,İstifaların ardından sıra bize gelir diye el ovuşturan embesillere inat Görevimizin başındayız.

Umrumda olan tek şey Türkiye'nin karanlık günlerinin sona ermesi için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'nin başarılı olmasıdır.

Kişiler gelir ve geçer,aslolan çizgiden sapmadan inanılan ÜLKÜ DAVASI uğruna mücadele etmektir.

KİMSE İÇİN ÜLKÜCÜ OLMADIĞIM GİBİ, 

KİMSE İÇİN DE TERKETMEM SEVDAMI.

Kıblesi para olanlara,vatanı bölmeye çalışanlara,hırsızlara karşı tek yürek olarak dur diyeceğiz.

Cenab-ı Allah MİLLİYETÇİ HAREKETİN YOLUNU AÇIK ETSİN.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.