Yasin Öztürk’ten Vali'ye Eleştiri

Yasin Öztürk’ten Vali'ye Eleştiri

24 Haziran erken seçim çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti’de Denizli Milletvekili adayı Yasin Öztürk Twitterdan ilginç bir paylaşım yaptı.

A+A-

Önceki gün İYİ Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in açıkladığı beyanname ile seçim çalışmaları da iyice hızlandı. Partiler mitinglerle, mahalle buluşmalarıyla, iftarlarla bulabildikleri her ortamda ne yapıp neleri düzelteceklerini anlatmaya çalışıyorlar.

Denizli’de de seçim çalışmaları hızlandı. İYİ Parti milletvekili adayları mahalle mahalle gezip halkla bir araya gelerek icraatlarından bahsediyorlar. İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk konu ile alakalı resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak neden  parlamenter sistemi savunduklarını anlattı.

Vali Karahan’a Eleştiri

İYİ Partili Yasin Öztürk’ün paylaşımında Vali Hasan Karahan’ın Nihat Zeybekci ile katıldığı bir programa atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:  

“ İşte tam bu sebepten parlementer sistemi savunuyoruz. Tek adam rejimi ile siyasilerin iki dudağı arasında memuriyet geleceğini hapsedenler, siyasilerin kuyruğu olarak dolaşmaya mahkûmdur. Bürokrasiyi de İYİleştireceğiz.”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.