Yaşlı Adamın Talihsiz Ölümü

Yaşlı Adamın Talihsiz Ölümü

Denizli iline bağlı olan Çameli ilçesinde ceviz toplamak amacı ile çıkmış olduğu ağaçtan düşen 80 yaşındaki Hasan Önür, ağır yaralı bir şekilde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Dengesini Kaybetti

Bugün saat 10.00 sularında Çiğdemli Mahallesi'nde olan evinin bahçesindeki ağaca çıkmış olan 80 yaşındaki Hasan Önür, elindeki sopayla vurarak, dallardaki cevizleri düşürerek toplamaya başladı. Bir süre sonra dengesini kaybetmiş olan Önür, 5 metre yüksek aşağı düştü.

Acılar içerisinde kıvranan Önür’e ilk müdahale yakınlarından geldi. Yaşlı adamın yakınları durumu acil bir şekilde  sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbarı alarak kaza yerine gelen sağlık ekipleri yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra yaşlı adamı ambulansı ile Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.

Yaşlı adamın buradaki ilk tedavisinden sonra durumunun ağır olmasından ötürü, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. Hasan Önür, doktorların burada yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Jandarma ekiplerinin, Önür'ün ölümü ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.