Yatağan Mahallesi Baştan Aşağı Değişecek

Yatağan Mahallesi Baştan Aşağı Değişecek

Başkan Zolan'dan Yatağan'a müjdeler

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nin Yatağan Mahallesi'nde başlattığı 32 kilometrelik alt yapı projesinin temel atma töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yatağan'da alt yapı, arıtma ve yolla ilgili tüm ihtiyaçların giderileceğini vurgulayarak, Kefe Yaylası'nın da baştan aşağı yenileneceğini müjdeledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nin Yatağan Mahallesi'nin alt yapısını baştan aşağı değiştirecek projenin temeli atıldı. Yatağan Meydanı’nda düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, 30 Mart öncesi Yatağan'a gelip söz verdiklerini hatırlatarak, "Şunu açık yüreklilikle söylüyorum. O gün söz verirken de içimizden gelerek söyledik. Bugünde aynı şekilde, Yatağan'ı pilot bölge seçiyorum. 'Yatağan'ı örnek bir bölge olarak belirleyip, alt ve üst yapısıyla tüm sorunlarını çözeceğiz' dedik. Yatağan'ın alt yapısı bitince üst yapısı da ayrı bir güzel olacak" dedi. Alt yapının sadece kanalizasyon yapmakla bitmediğini işaret eden Başkan Zolan, "Arıtma tesisi de yapmamız gerekiyor onun projesi de tamamlandı. Yatağan, Yüreğil ve Ayaz'a hitap edecek olan bir arıtma tesisi de yapacağız. Bu yeter mi? Yetmez. Bir de Kefe Yaylası'nı baştan aşağı yenileceğiz. Oradaki düzen Yatağanımıza yakışmıyor. Büyükşehir olarak önümüzdeki yaz baştan aşağı Kefe Yaylası'nı hep beraber yapacağız" diye konuştu. Bunların yanında Yatağan'da yol ve asfaltla ilgili ihtiyaçların tamamen giderileceğini kaydeden Başkan Zolan, "Biz sizleri seviyoruz ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bazıları durdurmaya devam edecek. Ama biz Allah rızası için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Alt yapı çalışmalarında toz ve çamur olacağına dikkati çeken Başkan Zolan, Yatağanlılardan bunun için sabır isteyerek, çalışmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

"Yatağan, Denizli'nin en güzel mahallesi olacak"

 

Ekonomi Bakanı Zeybekci de, Yatağan'ın Denizli'nin en güzel mahallesi olacağını vurgulayarak, "Yatağan bu güzellikleriyle, bu doğasıyla, ecdadın yattığı bu topraklar inşallah Denizli'nin en güzel mahallesi olacak. Öyle diye yola çıktık. Denizli'nin merkezinde en varsa daha iyisi burada olacak. Biz işten kaçmadık. Biz hiç kaytarmadık. Biz hiç boş laf söylemedik. Bugüne kadar Allah'a hamdolsun ne söz verdiysek daha fazlası yapıldı" dedi. Bakan Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizli'nin merkezinde ne varsa burada o olduğu gün o bayrak daha güzel dalgalanacak. Devlet olmak o demek. Sosyal devlet olmak ta o demek. İnşallah bu yollar, içme suyu, kanalizasyonu, yağmur suyu elektrik hatları bittikten sonra Denizli'dekiler buraya gelmek için can atacaklar. Hele hele, bakın önce ilçe merkezlerine gelecek bundan emin olun. Ama bir gün mutlaka buraya da doğalgaz geldikten sonra hiç kimse Denizli'ye de gitmek istemez artık." Konuşmaların ardından alt yapı çalışmasının temelini attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.