Yatağan’da Korkunç Cinayet

Yatağan’da Korkunç Cinayet

Denizli ilinden Yatağan’a gelin olarak giden Akköylü Nur Ş. Feci bir şekilde vahşete kurban gitti.

A+A-

Muğla ilinin Yatağan İlçesinde meydana gelen dehşet verici cinayetin acısı Denizli iline ulaştı. Kaynak işçiliği yapan 38 yaşındaki Halis Ş. sahur vaktinde henüz tespit edilemeyen bir sebepten 28 yaşındaki eşi Nur Ş. ile tartışma yaşadı.

 

Tartışma sırasında çok öfkelenen ve kendisine hakim olamayan Halis Ş. genç kadını vahşice boğup öldürdü. Ardından 9 yaşında olan kızını odasına götürüp üstünden kilitledikten sonra falçatayla bileklerini kesip intihara etmeye kalktı.

 

İşe Gelmeyince Şüphelendiler

Halis Ş.’nin iş yerindekilerin şahsın işe gelmemesi üstüne evlerine gittiler. Kapıyı açan olmaması ve içeride çocuk ağlamasını duyan arkadaşları hemen polisi aradılar. Hemen olay yerine gelen polisler eve girdiklerinde Halis Ş. ve Nur Ş.’yi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken gördüler. 9 yaşındaki kız çocuklarıysa odada ağlarken bulundu. Küçük kız hemen evin içinden götürüldü.

 

Olay yerine gelen sağlık birimleri 28 yaşındaki Nur Ş.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Halis Ş.’nin ise kan kaybettiğinden ötürü baygın olduğu belirlendi. Halis Ş. Olay yerindeki ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı. Genç kadının cesedi ise otopsinin yapılması için Muğla adli tıp kurumuna sevk edildi.

 

Korkunç haberi alan Nur Ş.’nin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Minik kız çocuğu  da sakinleştirilmesinin ardından olay yerine gelen yakınlarına verildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.