Yatağan'da Silahlı Kavga,1 Ölü, 1 Yaralı

Yatağan'da Silahlı Kavga,1 Ölü, 1 Yaralı

Denizli'nin Serinhisar ilçesi Yatağan Mahallesinde meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti,1 kişi yaralandı

A+A-

Denizli'nin Serinhisar İlçesi, Yatağan Mahallesi, Ayaz Çalılığı Mevkide meydana gelen silahlı kavga sonucu henüz isimleri belli olmayan 1 kişi  öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

İddiaya göre, Yatağan Mahallesi’nde bir Hurda ve Poşet Fabrikasının önünde daha önce tartışması bulunan 3 kişi karşı karşıya geldi. İkisi Afgan biri Türk vatandaşı olduğu iddia edilen kişiler yine henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Henüz ismi açıklanmayan Türk vatandaşı pompalı tüfek ile tartıştığı 2 kişinin üzerine ateş açtı.

Açılan ateş sonucu 1 Afgan vatandaşı olduğu iddia edilen kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer arkadaşı ise ağır bir şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ekipleri geldi. Jandarma ekipleri hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri pompalı tüfekten çıkan saçmalar sonrası 1 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan kişi ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili olarak hemen soruşturma başlattı ve 1 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin henüz ismi açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.